Siirry pääsisältöön

UUNIPERUNAT

KAMINATELTTA RETKI Talvinen ihmemaa 2.-4.2.2024

Ekana kun kaikki olivat tulleet niin alettiin kasaamaan kaminatelttoja. Kun teltat oli kasattu niin ruvettiin vuolemaan tikkupulla tikkuja. Vuolemisen jälkeen jaettiin ryhmät ryhmiä,oli viisi. Sitten paistettin makkaraa, nakkia, tikkupullaa ja vaahtokarkkeja. Veeti oli tehnyt pulla taikinan, sitä oli riittävästi.Sitten mentiin pistää kamat valmiiksi nukkumiseen. Mentiin pesemään hampaat, sen jälkeen jaettiin kipinämikko vuorot. Sitten mentiin nukkumaan, melkein kukaan ei saanut unta.

Kamina vuorossa oli helppo lisätä puita herätettiin toiset ja mentiin nukkumaan taas. Aamulla tehtiin puuroa. Mentiin lipunnostoon. Sitten ruvettiin aloittamaan rasteja. Me laskettiin pulkkamäkeä.


 Ja mentiin syömään. Seuraavat rastit alkoivat. Me mentiin ensi rastille ja sen jälkeen rastille ja niin edes päin. Lounaaksi makaroonia ja vihanneksia ja jauhellihaa. Rastit jatkuivat.


Tehtiin päivällistä jona oli kanaa ja riisiä. Päivällisen jälkeen oli vapaa aikaa sen jälkeen veistettiin voiveitset, sitten oltiin teltassa. Syötiin makkaraa ja mentiin nukkumaan. Oli kiva yö. Herättiin aamulla syömään puuroa. Sitten purettiin leiri. Lopuksi mentiin laskemaan pulkkamäkeä, kaikki ei laskenut mäkeä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Trangialla ei voi tehdä hyvää ruokaa

  Kyllä voi koska se on ihan ok ja sil saa hyvää ruokaa ehkä jos ne on nuudeleita! Nuudelit on hyviä, jos ne on kana nuudeleita ei voi olla joku ihmeen kasvis homma koska   ne on pahoja koska kana nuudelit on hyviä ne on parhaita ja niitä voi tehdä trangialla niitten nuudeleiden pitää olla kana nuudeleita ja sillä voi tehdä spagettia koska se on vähän niinku kana nuudelit kana nuudelit on aivan parhaita koska niitä voi tehdä trangialla ja niistä tulee sillon hyviä kana nuudeleita ja kana nuudelit on hyviä ja spagetti kana maustella jos laitat chili maustetta mama kana nuudeleihin niin siitä tulee tulista koska chili mauste on tulista jos laitat chili maustetta mama nuudeleihisi nii ne ei ole hyviä kana nuudeleita koska kana nuudelit sopii kanan kanssa spagetti on vähän   niinku kana nuudelit koska spagettoi on nuudelia koska ne maistuu kanalta.

Ajatuksia partiosta

Partio on puoliksi ulkoilua, partio on harrastus, partio on kivaa. Leirit on kivoja, koska niillä voi uida. Tragialla on kiva tehä ruokaa, koska se on vaan kivaa. Pojat on outoja.Johtajat on kivoja.